За нас

Kredyt Inkaso S.A. - O nasКои сме ние

За нас

„Кредит Инкасо” АД е лидер на пазара на услуги по управление на вземания в Полша. От 2001 година работи съвместно с водещи финансови институции (банки, застрахователни компании) и фирми, извършващи телекомуникационни услуги. Нашата дейност е съсредоточена на пазарите в Централна и Източна Европа. Понастоящем развиваме дейноста си в Полша, Румъния, България и Русия. Нашите професионални консултанти, анализирайки Вашата материална и индивидуална ситуация, ще разработят такова решение, което ще ни позволи да Ви предложим изгодни условия за погасяване на задължението, избягвайки при това ненужни разходи, свързани със съдебно производство или принудително изпълнение. Ние държим да намерим компромисно решение за двете страни. Искаме преди всичко, контактът с нас да бъде конструктивен и да Ви донесе удовлетворение.

Колкото по-бързо решите да се свържете с нас, толкова по-лесно ще ни бъде заедно да изработим такъв модел на съвместна работа, че да намалим разходите Ви. Ние сме тук, за да помогнем и да консултираме. Обикновените човешки проблеми са ни близки. Свържете се с нас и ще се убедите, че бързо и професионално ще разрешим проблемите, свързани с погасяването на неплатени задължения.

Как работим?

В Кредит Инкасо спазваме всички етични и морални принципи. С всички сили се стараем да помагаме и да предлагаме най-добрите решения за нашите Клиенти и техните длъжници. Нашите кадри са високо квалифицирани и опитни специалисти от областта на банковото дело, финансите, икономиката и правото, притежаващи дългогодишен опит в областта на обслужването на просрочени вземания, на управлението и търговията с вземания. Притежаваме необходимите знания и умения, икономически и технически потенциал, и инструменти и средства, необходими за най-доброто изпълнение на поверените ни задължения

 

Имаш дълг в „Кредит Инкасо“?
Обади ни се!

02/414 5 900
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Нашата история

 • Започване на дейност на територията на Русия

  Придобиване от „Кредит Инкасо” АД на дружеството Марк Колект Лимитид Лайъбилити Къмпъни (ЛЛК), което се занимава с управление на вземания на руския пазар.

 • Създаване на дъщерни дружества в Румъния и България

  Дружеството започва своята експанзия на чуждестранните пазари. Първите две страни, в които „Кредит Инкасо” АД ще извършва своята дейност, са Румъния и България.

 • Учредяване на ФИНСАНО

  ФИНСАНО Кънсюмър Файнънс в рамките на своята основна дейност се специализира в предлагането на определени групи потенциални Клиенти на специфични и индивидуализирани финансови продукти с кредитен характер.

 • Преместване на седалището на фирмата във Варшава

  Управителният съвет на дружеството Кредит Инкасо взе решение да премести седалището от Замошч във Варшава.

  Актуалният адрес на „Кредит Инкасо” АД е: ул. „Доманевска” 39A, Варшава 02-672

 • Дебют на „Кредит Инкасо” АД на Фондовата борса

  „Кредит Инкасо” АД дебютира на Фондовата борса, набирайки 15 милиона злоти, по-голямата част от които използва за закупуване на нови пакети вземания.

 • Откриване на офис във Варшава

  Реализирайки своите планове за експанзия, Кредит Инкасо открива първия си офис извън Замошч.

 • Учредяване на Кредит Инкасо

  Кредит Инкасо започва дейност, закупувайки своя първи пакет вземания от „ПТЦ (Полска Телефония Цифрова)” АД, действаща в Полша под марката ЕРА.